Upplev Möbelriket

Gillar du möbler och design då är det en tripp till Lammhult du ska göra.

I Lammhult finns möbler och inredningsdetaljer för alla smaker, tre möbelbutiker med lite olika inriktning. Här hittar du Norrgavel som säljer sina egna miljövänliga möbler, Svenssons i Lammhult som säljer välkända möbelklassiker och Nilssons möbler som drivs av tredje och fjärde generationen Nilsson.

Norrgavel Länk till annan webbplats.

Norrgavels designmöbler formges och tillverkas alltid med stor omsorg om detaljer, funktion och formskönhet. Traditionellt möbelsnickeri kombineras med modern teknik och hållbara och miljövänliga naturmaterial. Här hittar du även ett noggrant utvalt sortiment av glas, porslin, textil, lampor, ljusstakar och mattor - allt utvalt för att komplettera de vackra möblerna.

Svenssons Länk till annan webbplats.

Svenssons i Lammhult säljer designmöbler och inredningsdetaljer från över 200 kända varumärken - ofta till lägre pris än i butikerna i storstäderna. Inredare på Studio Svenssons finns även tillgängliga för att hjälpa dig med dina inredningsfrågor.

Nilssons Länk till annan webbplats.

Nilssons Möbler i Lammhult AB är en etablerad möbelaffär sedan 1958. Här hittar du kvalitétsmöbler till konkurrenskraftiga priser.

Möbelrikets webbplats Länk till annan webbplats.

HÄR ÄR NÅGRA FLER TIPS FRÅN OSS!

Sidan uppdaterades den