Plats för sommaraktiviteten

Ska du ut och spela kubb en härlig sommarkväll? Kanske boule eller brännboll? Sommaraktiviteten är given, men vart ska du hålla hus? Här hjälper vi dig med ställen som kan passa för just din sommaraktivitet.

Växjö är en fantastisk sommarstad! Kom hit och upplev idylliska parker, söta bad och ett myllrande stadsliv. Men vad är sommar om inte en kubbomgång i kvällssolen? 

Kampen erbjuder en stor yta för dig som vill ta med vänner eller familj för en omgång sommarkativitet. Här kan du spela allt från boule, beachvolleyboll, beachfotboll, kubb, brännboll, bootcamp och du kan även svalka dig i vattnet efter en svettig aktivitet!

Trädgård de luxe fixar aktiviteten för kvällshänget med vännerna. Kanske har ni redan bestämt träff på en av Växjös mest populära uteserveringar? Då kan ni även utmana varandra i en boule-omgång! 

Cyrano ger dig möjligheten att spela boule en regning dag. Hade ni planerat att spela boule utomhus men regnet öser ner? Inga problem, aktiviteten hittar ni inomhus hos Cyrano. 

Linnéparken är ett perfekt ställe för att utmana dina nära och kära på en sommaraktivitet.  

Strandbjörket har bra ytor för sommaraktiviteten. 

Spetsamossen har en parkour park där barnen och ungdomarna brukar hänga. Vill barnen inte vara med på kubb? Toppen, då kan du spela kubb medan ungdomarna gör parkour. 

HÄR ÄR NÅGRA FLER TIPS FRÅN OSS!

Cykla Härlövrundan
Stigcykling vid Södra Bergundasjön
Cykla Gemlarundan

Sidan uppdaterades den