Hitta ut

Ge dig ut i naturen, leta checkpoints och upptäck din närmiljö.

Ta med kartan på promenaden, cykelturen eller löprundan så aktiverar du både kropp och knopp och kanske upptäcker några nya platser. Vid varje checkpoint finns en bokstavskod som du kan registrera på ditt konto, med chans att vinna fina priser. Alla kan delta utifrån sina förutsättningar, dygnet runt under säsongen. Hittaut är gratis och arrangeras på en rad orter runt om i Sverige.


Kartan finns i pappersform och digitalt.
Om du inte fått papperskartan i brevlådan kan du hämta en på något av utlämningsställena eller skriva ut den i mindre delar. Länk till annan webbplats.

I appen hittaut och på hemsidan har du tillgång till alla hittautorters kartor, ifall du skulle vilja hittaut på fler orter.


När du registrerar checkpoints är du automatiskt med i utlottningen av fina priser. Ju fler checkpoints du registrerar, desto större är chansen att vinna.


Hittaut är gratis och alla kan delta utifrån sina förutsättningar. De tillgänglighetsanpassade checkpointsen går att nå på hjul och är märkta med en hjulsymbol. Dessa checkpoints är placerade längs asfalterade eller hårt packade grusvägar, för att vara tillgängliga för dem med till exempel barnvagn, rullstol, permobil, rullator eller cykel.


Hittaut Växjö arrangeras av Växjö Orienteringsklubb. Länk till annan webbplats.

HÄR ÄR NÅGRA FLER TIPS FRÅN OSS!

Sidan uppdaterades den