Brunch i Växjö

Brunch är den perfekta starten på dagen oavsett om du tänkt gå på en shoppingrunda, besöka en ny utställning eller promenera i Bokhultet. Här är några av de ställen du kan njuta av en redig brunch i Växjö.

PM & Vänner Länk till annan webbplats.

PM & Vänner serverar varje söndag en rejält tilltagen brunch bestående av det bästa från deras ordinarie frukost utökad med lite matigare rätter. Det kan vara allt från råraka med stenbitsrom till Caesarsallad och ett gediget dessertutbud.

Skåres Konditori Länk till annan webbplats.

På Skåres brunch kommer du kommer kunna frossa i pannkakor, nutella, nybakade scones, konditorns små bakverk, smarriga frallor, bröd, kallskuret, knaperstekt bacon, krämig äggröra & juicer med mera.

En härlig stund i mysig miljö, med avkopplande musik.

Klang Market Länk till annan webbplats.

Alla uppskattar vi att avrunda helgen med en välsmakande långbrunch. Helst i sällskap med familj och vänner. Har ni vägarna förbi Växjö stationshus mitt under brinnande brunchtimme? Sväng då in på Klang Market för att avnjuta en god och mättande brunch. Klang Markets à la carte-brunch erbjuder något för alla smaksinnen.

Knock 'em Down Länk till annan webbplats.

Upplev en magisk söndagsbrunch som du kan kombinera med roliga aktiviteter!

Här hittar du brunchklassiker såsom amerikanska våfflor, knaprig bacon, äggröra, toast skagen, bruschetta, smoothies, frukter och mycket mer. Förgyll brunchen med ett glas iskall bubbel eller varför inte testa någon av våra egenkomponerade drinkar skapade för att förhöja matupplevelsen. Glöm inte att lämna plats för desserterna. Det gedigna dessertbordet innehåller en mängd magiska bakverk.

Passa på att spela bowling, shuffleboard, VR eller biljard eller varför inte uppleva de tio actionrummen i The Challenge.

An Viet Länk till annan webbplats.

An Viets brunch är det perfekta sättet att sen-starta sina lördagar och söndagar. De serverar vietnamesiska favoriter som lägger grunden för en perfekt helgdag. 

HÄR ÄR NÅGRA FLER TIPS FRÅN OSS!

Sidan uppdaterades den