Kulturkartan

Ge dig ut på en virtuell kulturpromenad

I helgen skulle årets upplaga av kulturnatten ha gått av stapeln, så blev det inte. Istället för folkvimmel, sprudlande kreativitet och härliga kulturmöten har vi hamnat i en tid då allt tycks stå stilla och vardagens glädjeämnen låter vänta på sig.

Trots att fysiska möten och evenemang för tillfället inte kan genomföras gör Växjö kommuns många kulturaktörer, med kreativa lösningar och fantasifulla upptåg sitt bästa för att hålla sina verksamheter vid liv. Genom Kulturkartan kan du besöka dem på avstånd, ta en titt på en mångfald av aktiviteter, lyssna och läs, kanske hittar du nya favoriter att besöka när vi på nytt kan njuta av konst och kultur tillsammans?

Just nu och några veckor framåt finns här material exklusivt inskickat i samband med årets kulturnatt. Men tanken är att kartan ska vara ett levande dokument som uppdateras och utökas över tid.


Zooma in och klicka på markeringarna i kartan eller i listan till vänster för att se mer om vad som händer på respektive plats.

Är du kulturaktör och vill synas på kartan? Skicka ett mejl till kulturnatten@vaxjo.se så hjälper vi dig vidare!


Du glömmer väl inte att hämta hem lite smarrigt käk att avnjuta under kulturpromenaden?

Växjös restauranger erbjuder mängder av alternativ för avhämtning eller hemleverans. Tillsammans stöttar vi vår lokala handel för ett fortsatt levande Växjö!

Just nu ordnar dessutom Växjö city tävlingen MATHJÄLTEVXO, som gör att du som grädde på moset kan vinna ett presentkort på 1000 kronor om du fotar maten och lägger upp i sociala medier.
Läs mer om tävlingen på Växjö Citys webbplatslänk till annan webbplats

Nu är bara frågan - blir det thaikäk, burgare, pizza, 3-rätters finmiddag eller något helt annat ikväll?
Vi har samlat tips på ställen med Takeaway och hemleverans.

HÄR ÄR NÅGRA FLER TIPS FRÅN OSS!

Sidan uppdaterades den