Scensommar: Cirkusliv med Cirkus Cirkör

Välkomna till en härlig och hisnande cirkusfest!

Arrangör: Växjö kommun

Cirkus Cirkör rullar in i parken med sin cirkusvagn och bjuder på en färgstark, sprakande cirkusfest som inte snålar med toppingen. När artisterna slår upp dörrarna till vagnen får vi ta del av deras cirkusliv och en fantastisk värld. Cirkusliv är en konfettibomb fylld med allt det bästa cirkusen har att erbjuda. Akrobater flyger i luften, jonglerar och utför konster som om det inte fanns en morgondag. Välkomna till en härlig och hisnande cirkusfest! Efter föreställningen kan du prova på cirkus. Rek. från ca 2 år.

Foto: Sara P Borgstrom

Nästa tillfälle

11 aug
15.00-16.00
Linnéparken

Mer information om nästa tillfälle

11 aug
15.00-16.00
Fri entré
Linnégatan
352 30 Växjö

Sidan uppdaterades den