Bakluckeloppis

Växjö Citys populära Bakluckeloppis!

Arrangör: Växjö City

En hatt kan bli din nya lampskärm, en äldre kamera kan få agera bokstöd och vissa detaljerade ramar är perfekta att hänga på väggen precis som de är – utan innehåll och som egna små konstverk. Nedan följer datum över året där vi ifrån juni till september ställer till med loppisfest i Växjö City. Söndagar är det bakluckeloppis klockan 12.00 – 16.00 på Stortorget. Vissa avvikelser kan förekomma på grund av krock med andra evenemang* eller storhelg*. Sälja och inte bara köpa? Se viktig info nedan.

Lions anvisar plats och tar emot betalning via swish, kostnad 100 kronor.

Nästa tillfälle

26 maj
12.00-16.00
Bakluckeloppis

Fler tillfällen

Mer information om nästa tillfälle

26 maj
12.00-16.00
100 kronor för att stå och sälja med sin bil
Stortorget
35231 Växjö

Sidan uppdaterades den