Scensommar: Timo Räisänen

Moderna popklassiker under sommarhimlen

Arrangör: Växjö kommun i samarbete med Ljungby kommun

Med nio album och hundratals gig i ryggen har Timo Räisänen etablerat sig som en av Sveriges främsta liveartister. Utöver en gedigen egen låtkatalog är han också hyllad för sina känsliga tolkningar av bland andra Ted Gärdestad och förstås för härligt svettiga julkonserter. Svett lär det bli också i sommar, när tomteluvan och den akustiska gitarren byts ut mot stråhatt och Telecaster. Tillsammans med bandet Oljudet bjuder Timo på purfärskt material och moderna popklassiker under sommarhimlen.


Foto: Jonatan Fernstrom

Nästa tillfälle

19 jul
19.00-20.00
Gamla Torg

Mer information om nästa tillfälle

19 jul
19.00-20.00
Fri entré
Gästgivaregatan
341 33 Ljungby

Sidan uppdaterades den