Scensommar: Ellen Krauss

Med en otrolig röst, närvaro och en medfödd känsla att beröra sina lyssnare

Arrangör: Växjö kommun

Med mod, medkänsla och ett lågmält intensivt anslag som inte sällan lånar språk från countryn skriver Ellen Krauss popsånger som tar kortaste vägen till hjärtat. Särskilt konstigt är det med andra ord inte att hennes musik så omedelbart har hittat hem till den breda massan.

Till Linnéparken kommer Ellen Krauss med sånger från omskrivna debuten Pearl och bekanta bitar från Så mycket bättre, dessutom viskar ett helt knippe små fåglar om att ett nytt album är nära förestående. Det finns med andra ord all anledning i världen att slå sig ner i gröngräset den 31 juli!

Foto: Olof Bygren

Nästa tillfälle

31 jul
19.00-20.00
Linnéparken

Mer information om nästa tillfälle

31 jul
19.00-20.00
Fri entré
Linnégatan
352 30 Växjö

Sidan uppdaterades den