Scensommar: Linnea Henriksson

Den romantiska turnén

Arrangör: Växjö kommun

I fjol släpptes Linnea Henrikssons fjärde album, Det lilla – ett slags lovsång till vardagslivet. Det handlade om att komma bort från distraktionerna och närmare det mellanmänskliga. Turnén som följde på albumet blev en förlängning av tematiken, där Henriksson vek av från den traditionella turnékartan för att se nya platser i intima möten med publiken. 


Nu vidtar Den romantiska turnén där Linnea Henriksson tillsammans med ett mindre band kraftsamlar för glädje och värme i mörka tider. Räkna med stora känslor som kommer nära när Linnea Henriksson besöker Älmhult den 28 juni.

Nästa tillfälle

28 jun
19.00-20.00
Bökhult

Mer information om nästa tillfälle

28 jun
19.00-20.00
Fri entré
Älmhult
343 38 Älmhult

Sidan uppdaterades den