• Start
  • Evenemang
  • LUNCHKONSERT: Sefardisk flamenco – kvinnornas sånger

LUNCHKONSERT: Sefardisk flamenco – kvinnornas sånger

Soppa och flamenco!

Arrangör: Musik i Syd

Kom och njut av musik och sopplunch på Nygatan 6. Vi dukar upp i konsertsalen och klockan 11.30 öppnas dörrarna och det serveras hemlagad vegetarisk soppa med bröd och lagom till kaffet tar konserten vid klockan 12.15. 

Sefardisk flamenco – kvinnornas sånger
En av flamencons lite hemligare byggstenar är den sefardiska, spansk-judiska musiken. Upplev Irene Pelayo Linds och Afra Rubinos flamencotolkningar av kvinnornas sefardiska sånger – magiska ritualsånger, gråtvisor, festsånger, vaggvisor med mer. Med Afra Rubinos personliga och virtuosa flamencogitarrspel backas sångerna upp med en mångfacetterad ljudbild som speglar den sefardiska musikens resande historia kring medelhavet.

Soppan är vegetarisk och lagad på lokala råvaror. Allergier eller specialkost? Vi kan lösa det mesta, kontakta oss några dagar innan konserten så hjälper vid dig: nygatan6@musikisyd.se 

Nästa tillfälle

15 mar
12.15-13.00
Nygatan 6

Mer information om nästa tillfälle

15 mar
12.15-13.00
195 kronor
Nygatan 6
35233 Växjö

Sidan uppdaterades den