PETTSON & FINDUS - RÄVJAKTEN

En underhållande föreställning med såväl musik och dans, som rävbesök, fyrverkeri och spökeri!

Arrangör: Mycke Nöje

”Rävjakten” är kanske den mest älskade boken om gubben och katten. Föreställningen berättar om när grannen Gustavsson kommer hem till Pettson & Findus och berättar att en räv varit på gården och tagit en höna. Han uppmanar Pettson att se om sina hönor lite extra så att inte räven tar dem. Gustavsson säger att om han får syn på räven så ska han skjuta den. Findus tycker att det är synd att skjuta räven, han har en annan lösning. Hans idé är att lura och skrämma räven istället. Så, med en skrämhöna, fyrverkeri och spökeri ska de ge räven så han aldrig med vågar ta en höna. 55 minuter underhållning med såväl musik och dans, som rävbesök, fyrverkeri och spökeri!

Föreställningen vänder sig till såväl barn som vuxna. Det är absolut en föreställning att roas av tillsammans!

Nästa tillfälle

25 feb
13.00-14.00
Växjö teater

Mer information om nästa tillfälle

25 feb
13.00-14.00
från 200 kronor
Västergatan 11
352 31 Växjö

Sidan uppdaterades den