Pontus Lindman – Moments

Låt dig vaggas in i spektakulär magi, suggestiv tankeläsning och hög chockfaktor.

En fantastisk föreställning där dina minnen, erfarenheter och de val ni gör i publiken är avgörande för upplösningen. Omsluts av ett mäktigt historieberättande där allt får en mening och knyts ihop innan slutet.

Den prisbelönta magikern och utbrytarkungen Pontus Lindman har gått från Bråvallafestivalen, Musikhjälpen och Världens farligaste korttrick inför 100 miljoner tittare i Britain's Got Talent till vinnarplatsen i svenska Talang 2023. Med den bejublade föreställningen The Conspiracy på Cirkus i Stockholm blev det publikstorm och utsålda hus.

Säkra din plats till den häpnadsväckande magishowen Moments och bli fullständigt golvad av det fantastiska, effektfulla och omöjliga!

Rekommenderad åldersgräns är 7 år.

Nästa tillfälle

6 okt
19.00-20.30
Växjö Teater

Mer information om nästa tillfälle

6 okt
19.00-20.30
295-360 kronor
Västergatan 11
352 31 Växjö

Sidan uppdaterades den