Smalast när man dör vinner - Marika Carlsson

Arrangör: MC Comedy AB

En humorföreställning av och med komikern Marika Carlsson

Varför får man bara beröm när man går ner i vikt och inte när man går upp i vikt?

”Smalast när man dör vinner” är en nyskriven humorföreställning som kräver att man kan ha två tankar i huvudet samtidigt. Publiken kommer erbjudas högt tempo, många skratt men även skratt som fastnar i halsgropen när Marika tar upp ämnen som ätstörning, kroppshets och sockerberoende. Humorföreställningen är inte bara en funderingar kring kroppsideal utan är också en reflektion över den samtid vi lever i.

Nästa tillfälle

22 sep
19.30-21.00
Växjö teater

Mer information om nästa tillfälle

22 sep
19.30-21.00
390 kronor exkl. serviceavgift
Västergatan 11
352 31 Växjö

Sidan uppdaterades den