Ludde B med Ayla

Arrangör: Musik i syd

Tillsammans med handdockan Ludde B och två musiker presenterar Ayla Kabaca kompositören Ludwig van Beethoven och hans musik.

Men hur är det med Ludde B? Han verkar mer eller mindre säker på att det i själva verket är han som är – eller åtminstone borde vara – Ludwig van Beethoven och att det är han som skrivit all den fantastiska musiken.

Föreställningens fyra medverkande är handdockan Ludde B, presentatören Ayla Kabaca, pianisten Markus Kvint och violinisten Isabell Bania.


Under konserten framförs några av Beethovens största och mest kända verk. Dockan Ludde B, som just till denna föreställning har kommit på att han absolut borde tilldelas världsmästartiteln i kammarmusik, tycker det rimligen ska delas ut åtminstone en pokal samt ett par medaljer av högsta valör. Det återstå att se om de övriga ensemblemedlemmarna är tillräckligt beredda att göra honom till viljes…

Ayla är för många känd som programledare på SVT’s Bolibompa och i ungdomsprogrammet Ramp på UR.

Mer information om nästa tillfälle

VAD HÄNDER I VÄXJÖ?

Sidan uppdaterades den