UpplevVäxjö

Möbelriksdagen 2020

Arrangör: Branschföreningen Interior Cluster Sweden

Kan svensk design och svenska möbler skapa ökad sysselsättning? Det är frågan när möbelbranschen samlas för Möbelriksdagen i Växjö den 5-6 mars.

Föreläsningar Mässa Näringsliv Utställningar

Huvudtemat är ”Design, möbler och framtid” med huvudtalaren Torbjörn Lööf, koncernchef för Inter IKEA Group, som ger Ikeas syn på branschens strukturomvandling och framtida tillväxt.

Möbelriksdagen är branschens årliga event då tillverkare, leverantörer, designer, inredare, politiker och beslutsfattare samlas för att skapa visioner för den svenska möbelindustrins framtid.

Huvudtalare på temat blir Torbjörn Lööf, koncernchef för Inter IKEA Group, som kommer att berätta om hur den svenska möbeljätten tacklar utmaningarna kring strukturomvandling, tillväxt och lönsamhet. Bland årets talare märks också Nadia Tolstoy, inredningsarkitekt och Tengboms främsta trendspanare.

"Framtidens arbetsplats är inte ett kontor", konstaterar Nadia och ger uppslag till hur möbelindustrin kan öka sin konkurrenskraft genom ett erbjuda design och möbler som är anpassade för de nya arbetssätten.

Värd för Möbelriksdagen 2020 är trä- och designstaden Växjö som kommer att erbjuda ett gottebord för alla deltagare som är intresserade av arkitektur, design och kulinariska upplevelser.


Dag 1 i Växjö och dag 2 i Lammhult och Älmhult

Mer information om nästa tillfälle

5 mar
09.30-19.30
Dag 1: 2 495 kr, dag 2: 250 kr
Västra Esplanaden 10-14
352 31 Växjö

VAD HÄNDER I VÄXJÖ?

Sidan uppdaterades den 11 februari 2020