• Start
  • Evenemang
  • Bo Kaspers Orkester - 23:55 - Hjärtat håller takten

Bo Kaspers Orkester - 23:55 - Hjärtat håller takten

Arrangör: Lifeline

Fyra år har gått sedan folkkära Bo Kaspers Orkester släppte albumet ”Redo att gå sönder”. I höst är de tillbaka med ny musik.

Bo Kaspers Orkester har under sina 28 år varit ett storsäljande band och uppnått flertal topplistplaceringar. De är ett av Sveriges mest älskade liveband, vilket inte minst bevisades under 2017–2018 med deras hyllade scenföreställning ”Allt ljus på oss” och en storslagen arenaturné hösten 2018.

”23:55 – Hjärtat håller takten” är en konsert med nyskrivna verk från ”23:55” varvat med älskade klassiker ur bandets gedigna repertoar.

Bandet berättar om albumet: ”Vår bästa tid är nu. Peppar peppar. Sedan början av 90-talet har vi kuskat runt som handelsresande i musik. Det känns som, för att använda hockeytermer, vi spelat två perioder och att det nu är i början av den sista tredje perioden. Dags att gasa på.

Mer information om nästa tillfälle

19 sep
19.30-21.30
695-750 kr
Västra Esplanaden 10 - 14
352 31 Växjö

VAD HÄNDER I VÄXJÖ?

Sidan uppdaterades den