• Start
  • Bo
  • Quality Hotel Royal Corner

Quality Hotel Royal Corner

Quality Hotel Royal Corner är ett fyrstjärnigt affärs- och konferenshotell.

Quality Hotel Royal Corner ligger i centrala Växjö. På hotellet erbjuds fri parkering, pool och ljusa konferenslokaler. Allt för en bra konferens eller en härlig weekend med kompisarna eller familjen.

Hotellet har ett idealiskt läge, nära det bästa Växjö och Småland kan erbjuda. Ett lika perfekt val för effektiva möten och konferenser som för semesterresor och mysiga helgbesök. Alla gäster har tillgång till wifi, gym och relaxavdelningen med pool, bubbelpool och bastu. 

Mitt i Växjö, nära till småländska äventyr

Quality Hotel Royal Corner är centralt beläget med gångavstånd till shopping, restauranger, kaféer och sevärdheter som Växjö Konserthus, Växjö Domkyrka och Växjö Teater. Med småländska Glasriket och Möbelriket inom räckhåll finns alla möjligheter för både inspiration och äventyr.

Hotellrum för alla

Vi har 160 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum Länk till annan webbplats. som väntar på dig. Välj mellan allt från enkelrum och dubbelrum till familjerum – helt utifrån vad som passar dig just nu. Alla rum har gratis wifi och tv. För den som vill unna sig lite extra guldkant på tillvaron har vi några Deluxe dubbelrum med kaffemaskin, badrockar och tofflor. Självklart har vi också rum anpassade för dig med funktionshinder. Kommer du med din hund så har vi ett rum för er också. Kontakta oss gärna direkt för mer information om våra tillgänglighetsanpassade rum, djurvänliga rum eller för våra deluxerum.

Konferens- och eventmöjligheter

Vår konferensavdelning Länk till annan webbplats. har 10 konferens- och mötesrum där det största kan ta emot upp till 140 personer och de mindre rummen är perfekta för grupper om sex till åtta personer. Här kan du ha större eller mindre möten Länk till annan webbplats., utbildningar, föreläsningar, workshops eller styrelsemöten. Tillsammans med restaurangen La Castellina ser vi till att ni får god mat och dryck Länk till annan webbplats. under konferensen eller eventet Länk till annan webbplats.. Vår personal tar hand om er under hela dagen och ser till att konferensen blir precis så lyckad som ni hoppats. Behöver ni hjälp med teman eller gruppaktiviteter hjälper vi gärna till.

Pool, relax och gym

Ta en paus från vardagen i vår relaxavdelning. I vårt gym hittar du träningsmaskiner och redskap för ett pulshöjande och svettigt träningspass. Avsluta med ett dopp i poolen eller bubbelpoolen eller en stund i bastun. Läs mer och se öppettider under Serviceutbud Länk till annan webbplats..

Restaurang La Castellina

God mat och dryck är pricken över i:et för en bra hotellupplevelse. I restaurangen La Castellina dukar vi varje morgon upp vår frukostbuffé med ett brett ekologiskt utbud, som självklart ingår i rumspriset. Här serveras lunch måndag till fredag och på kvällen lockar restaurangens meny med allt från enklare rätter till à la carte. Läs mer och boka bord här Länk till annan webbplats..

Quality Hotel Royal Corner är ISO 14001-certifierad. Vi har också fått Tripadvisors utmärkelse som GreenLeader.

Upplev Växjö

För att ni ska få en så bra vistelse som möjligt i Växjö hjälper de gärna till med tips på aktiviteter och utflyktsmål. Receptionen är bemannad dygnet runt, så det är alltid någon som kan hjälpa dig. Där kan du läsa mer om Växjö.

Faciliteter

  • 358 sängar
  • 160 rum
  • Restaurang
  • Parkering
  • Internet

Mer information

HÄR ÄR NÅGRA FLER TIPS FRÅN OSS!

Sidan uppdaterades den